Information til skoler

Indholdet på eReolen Go omfatter alle børnematerialer for de ca. 0-14-årige, der er tilgængelige på eReolen - dvs. e-bøger og lydbøger til almindeligt biblioteksbrug. Vi tilbyder i øjeblikket ca. 10.500 ebøger og 4.500 lydbøger på dansk. 

Udlån af bøger på eReolen Go er til fritidslæsning, ekstra læsning mv. og er ikke beregnet til undervisningsmaterialer, lærebøger, klassesæt og lignende.

UNI-Login på eReolen Go

Der er adgang for alle til eReolen Go med bibliotekslogin. Bibliotekerne har derudover mulighed for, evt. i samarbejde med skolerne, at indgå aftale om at give kommunens skolebørn eller udvalgte skoler adgang til eReolen Go via UNI-Login.

Hvis der er interesse for at tilmelde en skole til UNI-Login-løsningen på eReolen Go, skal dette ske gennem det lokale bibliotek. Læs mere under ”Deltagelse med UNI-Login”

Se her om din skole allerede er tilmeldt. 

Inspiration til at arbejde med eReolen Go

Har du lyst til at arbejde med e-bøger og lydbøger sammen med eleverne? eReolen Go har udviklet en række koncepter til biblioteker og skoler, som du frit kan downloade og bruge. Se mere her: https://ereolengo.dk/koncepter-til-biblioteker-og-skoler

Reklame for eReolen Go

Kunne du tænke dig at markedsføre eReolen Go på din skole? Du finder alle vores markedsføringsmateriale lige her. Der er bl.a. foldere med læse- og lyttelister, plakater og meget mere. 

Lix- og lettal på eReolen Go

Hvis du vil søge efter lixtal eller lettal, kan du benytte disse kommandoer i søgefeltet:
Søgning på lix: ix=”13” (for at søge på lixtal 13)
Søgning på lettal: ll=”7” (for at sæge på lettal 7)

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at skrive til eReolen Go på [email protected].