Information til skoler

Indholdet på eReolen Go omfatter alle børnematerialer for de ca. 0-14-årige, der er tilgængelige på eReolen - dvs. e-bøger og lydbøger til almindeligt biblioteksbrug. Vi tilbyder i øjeblikket ca. 10.500 ebøger og 4.500 lydbøger på dansk. 

Udlån af bøger på eReolen Go er til fritidslæsning, ekstra læsning mv. og er ikke beregnet til undervisningsmaterialer og lærebøger.

UNI-Login på eReolen Go

Der er adgang for alle til eReolen Go med bibliotekslogin. Bibliotekerne har derudover mulighed for, evt. i samarbejde med skolerne, at indgå aftale om at give kommunens skolebørn eller udvalgte skoler adgang til eReolen Go via UNI-Login.

Hvis der er interesse for at tilmelde en skole til UNI-Login-løsningen på eReolen Go, skal dette ske gennem det lokale bibliotek. Læs mere under ”Deltagelse med UNI-Login”

Se her om din skole allerede er tilmeldt. 

Inspiration til at arbejde med eReolen Go

Har du lyst til at arbejde med e-bøger og lydbøger sammen med eleverne? eReolen Go har udviklet en række koncepter til biblioteker og skoler, som du frit kan downloade og bruge. Se mere her: https://ereolengo.dk/koncepter-til-biblioteker-og-skoler

Reklame for eReolen Go

Kunne du tænke dig at markedsføre eReolen Go på din skole? Du finder alle vores markedsføringsmateriale lige her. Der er bl.a. foldere med læse- og lyttelister, plakater og meget mere. 

Lix- og lettal på eReolen Go

Hvis du vil søge efter lixtal eller lettal, kan du benytte disse kommandoer i søgefeltet:
Søgning på lix: ix=”13” (for at søge på lixtal 13)
Søgning på lettal: ll=”7” (for at sæge på lettal 7)

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at skrive til eReolen Go på [email protected].