Her finder du årshjulet for eReolen Go. Årshjulet informerer om de temaer og kampagner, som formidles på eReolen Go i løbet af året. Ændringer kan forekomme. .

 

 

Klik op linket for at se eReolen Gos årshjul for 2023 som PDF

 

 

 

Klik på linket for at se eReolen Gos årshjul for 2022

 

årshjul for eReolen Go 2022

Også I 2022 kan forlag komme med forslag til bøger, vi bør formidle på eReolen Go. Man kan dels byde ind med bøger inden for månedens emner samt inden for to udvalgte kategorier/genrer hver måned. Vi bruger (et udvalg af forslagene) i vores formidling på eReolen Go – primært på vores kategorisider, som I bl.a. finder i toppen af hjemmesiden.

Det burde være til at overskue i forlagsarket, hvordan og hvor I skriver jeres forslag ind. Skulle I have spørgsmål - eller har I endnu ikke modtaget et link til forlagsarket, kan I skrive til eReolen Gos redaktører Anne Helmig ([email protected]) eller Emma Alnor ([email protected]).

 

Retningslinjer for forlagsinput

Læg gerne jeres forslag ind i arket i god tid – det øger sandsynligheden for, at vi når at medtage jeres forslag. Gerne senest i midten af den foregående måned.

  • De foreslåede titler skal være tilgængelige på eReolen 
  • Vi formidler både gamle og nye udgivelser, men de foreslåede titler skal være aktuelle ift. månedens tema og kategorier eller have en anden aktualitet – fx højtider, mærkedage, forfatterfødselsdage, nyt bind i en serie er udkommet etc. 
  • Indsæt altid bogens titel og ISBN-nummer (uden bindestreger!) som minimum i excel-arket.

Vær opmærksom på, at der er en fane til hver måned – og pas på ikke at slette noget, andre har sat ind.

OBS: Vi får en del henvendelser med forslag til at formidle bøger, som ikke har en aktuel krog eller passer ind i et aktuelt tema. Det er meget svært for os at håndtere denne slags henvendelser og forslaget vil ofte ikke blive brugt. 

 

Årshjul for eReolen Go 2021 - klik for at åbne som pdf

 

 

 

 

Årshjul 2020 - klik for at åbne som pdf

 

Senest revideret 20.12.2019