Bliv boganbefaler

Vil du have udgivet en anbefaling på eReolen Go?

Som anmelder på eReolen Go kan du få udgivet dine anbefalinger på vores hjemmeside og app. Så er du med til at inspirere alle vores brugere til nye læseoplevelser!

Du kan vælge at lave en enkelt anbefaling, eller det kan være en mere fast ordning. Du kan både lave skriftlige anbefalinger og videoanbefalinger.

Sådan gør du

  • Første gang du sender en anbefaling til os, skal dine forældre give deres samtykke. Derfor skal I starte med at skrive til redaktionen på [email protected], så får I besked om, hvordan man gør.
  • Sammen med din video eller tekst skal du sende et billede af dig selv. Det bruger vi til at lave den grafik, der vises sammen med din anbefaling.
  • Se en vejledning til, hvordan du laver en god anbefaling her.
  • Når du har indsendt din anbefaling, er det bare om at holde øje med eReolen Go – måske er det din anbefaling, der bliver udgivet!

Mangler du inspiration? Se andre børns anbefalinger på vores kategoriside Børnenes bogtips.

Vær med i anmelderkorpset!

Hvis du gerne vil sende os flere anbefalinger og være en del af vores seje anmelderkorps, kan du sende en mail til [email protected]. Når dine forældre har givet deres samtykke én gang, behøver de nemlig ikke gøre det hver gang, du sender en anbefaling.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, eller er der noget, du gerne vil have uddybet er du altid velkommen ti at skrive til os i redaktionen på [email protected].