Om foreningen

Foreningen eReolen er den organisatoriske ramme omkring eReolen og Netlydbog. Foreningens opgave er at drive og udvikle folkebibliotekernes tilbud af ebøger og netlydbøger. Foreningen er organiseret med generalforsamlingen som øverste organ. Foreningens deltagere er alle biblioteker, der tilbyder de to services. Generalforsamlingen vælger en bestyrelse, der varetager Foreningens udvikling og drift.
Det daglige arbejde koordineres af et projektledelsesteam, der også varetager koordination af arbejdet i arbejdsgrupperne for redaktion, materialevalg og support. Arbejdsgrupperne består af en bredt sammensat gruppe af medarbejdere fra en række biblioteker i landet. Den tekniske udvikling er udliciteret til Aarhus Kommunes Biblioteker.

eReolens materialevalgsgruppe foretager materialevalg på alle titler på eReolen.dk og eReolenGo.dk. Se en liste over de forlag, der deltager i servicen med e-bøger og lydbøger.

eReolens bestyrelse
Kent Skov, Odense Centralbibliotek