Srishti anbefaler Skandar

Skandar og enhjørningetyven

Kan du lide bøger som Amari og nattens brødre og Hobbitten? Hvis du kan, kan du helt sikkert også lide denne her bog!

Hvad handler den om?

Skandar er en 13-årig dreng, som virkelig gerne vil ride på en enhjørning!

Ok, måske stopper du mig der, HVORFOR vil en 13-årig gerne ride på et magisk, pink væsen, der pøller regnbuepøller??

Nu skal du bare høre her: Hvis nogen i bogen skulle definere enhjørninge, så ville de sige, at de DRÆBER dig!! Men det er kun nogle enhjørninge, der gør det, andre enhjørninge er søde.

Det er en meget kompliceret bygget verden, men jeg prøver at fortælle lidt af bogen så godt, som jeg kan. Skandar Smith drømmer om, at han måske er en af de udvalgte, der kunne komme til enhjørninge-øen og knække et enhjørninge-æg, som havde ventet på ham hele sit liv. Så ville han træne den, og så kunne de to vinde Kaos Cuppen sammen (Kaos Cuppen er en kæmpe konkurrence for enhjørninge-riddere, lidt ligesom OL). Hans storesøster havde taget eksamen, men kunne ikke få en …

Hans drøm var netop gået i opfyldelse, da en mystisk fjende stjæler Øens stærkeste enhjørning, og han opdager en hemmelighed, der kan smadre hans verden for evigt …

Derfor skal du læse den!

Denne bog er fyldt med magi, venskab, trusler og et kæmpe twist, der sker i enden.

Jeg kunne ikke stoppe med at læse denne her bog, fordi den var så interessant, at den holdt mig vågen til MIDNAT!!

Jeg elsker også, hvordan forfatteren holder spændingsskalaen oppe, fordi man vil bare have flere detaljer om denne vidunderlige verden.

Endelig vil jeg give bogen 5 ud af 5 stjerner og anbefale det til 9-13 årige.

Tak for at I læste med! Hvis I godt kan lide denne her bog, vil I helt sikkert også kunne lide Amari og nattens brødre og Witchlings.

 

/Srishti