Srishti anbefaler: Ninja Kid fra nørd til Ninja

Ok, måske synes du ikke at drengen på billeder ligner en ninja -  OVERHOVEDET! Det syntes jeg heller ikke da jeg så bogen for første gang, men da jeg læste den, gav det bedre mening!

Jeg anbefaler:

Ninja Kid 1: Fra Nørd til Ninja er den første bog i serien om Nelson. Bogen er skrevet af Anh Do. 
 

Det handler den om:

Nelson, er en nørd. Han bor på en skrammelplads med en burger af en fætter (selvom det vises ikke på tegningerne), en opfinderbedstemor, og en mor.

Men, på hans tiårig fødselsdag skete der noget meget mærkeligt! Han kunne se uden briller og han lavede en dobbelt saltomortale! Men det føltes som om hans mor og bedstemor havde ventet på dette øjeblik.

Nelsons far var nemlig den sidste ninja i verden, og nu hvor han var død, så er Nelson den sidste ninja i verden, og det var hans opgave at redde verden. ”Fra hvad?” tænker du nok nu, men lige præcis den dag kom der kæmpederkopper og spiste folk!

Hvis du  kun kan lide tegneserier, så kan du også godt læse denne her bog selvom det ikke er tegneserie, fordi der er så mange illustrationer på hvert side, at jeg tror nok det er godkendt som tegneserie.

Jeg syntes også at illustrationerne om bedstemoren er virkelig sjove, så det skal i glæde jer til!

Der er også en engelsk version af bogen, så hvis du ville blive bedre til at læse engelsk, så er det din chance!

 

Jeg synes:

Endelig ville jeg give bogen 5 ud af 5 stjerner, og selvom der er 191 sider i bogen kan man nemt læse den ret hurtigt, og jeg syntes at 8-10 årige kan læse den!

OBS! Jeg glemte at sige at der kommer en KÆÆÆMPE twist i enden af bogen som var så chokerende at jeg håbede virkelig der var en del to. Og en del 3. Og det var der så!

Så nu skal jeg bare læse toeren og treern, og jeg håber at i kunne lide bogen!