Sophia anbefaler Nattevandreren

Nattevandreren af Mads Brynnum

Jeg har lige læst Nattevandreren, og den var meget god, men også uhyggelig. Her kommer en anbefaling af bogen:

Hvad handler bogen om?

Bogen handler om 14-årige Vilde. Vildes mor er død, så hun bor alene med sin far. Vilde lever ikke som alle andre på hendes alder, for hun er monsterjæger. I skolen sover hun i timerne, og hun har ikke nogen venner.

En dag begynder der at komme flere og flere monstre. Og ikke nok med det, de er også klogere. Samtidig begynder Vilde også at snakke med to fra klassen. Emma og Elias. De finder ud af det hele, og de begynder sammen at lægge en plan for at få monstrene ned med nakken. Men er Vilde overhovedet klar til at kæmpe for sit liv, når hun stadig sørger, og finder hun ud af sandheden om sig selv?

Find ud af det ved at læse eller lytte til bogen!

Min mening: 5/5 stjerner

Jeg synes, bogen var rigtig god, fordi den var spændende, lidt uhyggelig og meget livagtig. Jeg synes, at det var fedt, at Vilde var meget vild, og at hun var meget ensom. Hun gav ikke bare op, og det, synes jeg, var godt, fordi det fik mig selv til at tænke over, at man ikke bare skal give op!

Sproget var ikke så svært, så det var ret nemt at overskue, og det tog ikke megalang tid at læse den. Jeg synes, at det var nice, at det foregik i en normal verden, men at der stadig var noget fantastisk over historien.

Hvorfor skal DU læse den?

Jeg synes, du skal læse den, fordi der ikke er så meget, der minder om den her bog, og fordi den er sjov og lidt uhyggelig. Læs den, hvis du synes om uhygge, monstre, venner og om ikke at give op. Jeg vil anbefale bogen til både piger og drenge fra ca. 11-12 år – og pas på med at læse den, før du skal sove …

 

Læs, lyt, læs!

/Sophia, Instagram: @Dengyldnebog