Oskar, Vito, Anton og Sebastian anbefaler Panik i Parken

Panik i Parken af Karsten S. Mogensen

Bogen handler kort sagt om, at Danmarks herrelandshold i fodbold skal spille en EM-finale mod et helt nyt land, der har overrasket denne sommer. De hedder Budovia. 

Niller er en dreng, som glæder sig til at komme ind og se kampen. Men hans far har et arbejde, hvor hans assistent pludselig bliver væk. Hvis du vil vide, hvad Nillers fars assistent skulle, så kan du læse bogen.

Derfor skal du læse den!

Sebastian: Hvis du elsker fodbold, så SKAL du læse denne bog, fordi der altid sker noget nyt i bogen, og man føler, at den aldrig slutter, fordi der sker så meget.

Anton: Jeg synes, du skal læse den, fordi der er venskab og spænding blandet sammen. Der sker hele tiden noget, så det ikke bliver kedeligt.

Vito: Jeg giver bogen 4,5 stjerner, fordi jeg kan godt kan lide fodbold, og jeg synes også, at bogen er spændende. Selvom bogen er meget spændende, så griner man også ind imellem.

Oskar: Jeg giver bogen 4 stjerner, fordi den var meget spændende, og jeg kan rigtig godt lide de karakterer, der er med i bogen. De har nemlig hver deres rolle, som de udfylder på en god måde. Så hvis en af personerne ikke var der, ville bogen ikke kunne fungere.