Oliver og Razan anbefaler Verdens værste YouTuber

Verdens værste YouTuber: Lort & guld

Bogen handler om en dreng, der hedder Jonas. Jonas vil gerne have en YouTube-kanal, men hans søster vil ikke hjælpe ham med det. Jonas begynder at lave pranks på sin søster og lægger det op på sin YouTube-kanal. En af Jonas’ venner bankede en dag på hans vindue og gav ham en pose. I posen var der en bog, et dødningehoved og nogle ting, man skal bruge til at filme med. Han måtte ikke vise tingene til nogen. Spørgsmålet er, om han lige kom til at vise det.

Hvis du vil vide, hvad der sker, skal du i hvert fald læse den her bog!

Den er megaspændende

Oliver: Jeg giver bogen 5 stjerner, fordi når man skal til at stoppe med at læse, sker der altid noget megaspændende. Jeg vil anbefale, at du læser bogen, fordi den er rigtig god, og der sker mange fede og spændende ting i bogen. LÆS DEN!

Razan: Jeg giver bogen 4,5 stjerner, fordi den er rigtig god og spændende og megasjov. Og der står også perfekt meget i bogen. Men jeg kunne godt tænke mig at der sker lidt mere. Jeg synes, du skal læse bogen fordi:

  • Den er virkelig spændende, og der sker hele tiden noget spændende i bogen, så man slet ikke kan lægge den fra sig og bare vil læse videre.
  • Jeg synes også, at du skal læse bogen, fordi den er sjov. Der sker hele tiden noget sjovt og skægt, der får en til at grine.
  • Og til sidst tænker jeg, du skal læse bogen, så du kan vide, hvad den bog, som Jonas får, kan gøre, eller hvad der er inden i.