Nicola og Lingxi anbefaler Dragesten 2

Dragesten 2 af Sersi Wicca.

Hvad handler den om?

Bogen handler om de to søskende Mark og Le, som er drage-mennesker.

Engang tjente drage-menneskene kongefamilien, men Nok har udpeget sig selv til konge og vil udrydde drage-menneskene. Derfor skjuler Mark og Le deres sande roller for at overleve.
En dag finder Nok ud af, hvor drage-menneskenes hemmelige base er, og sammen med heksene går han til angreb mod drage-menneskene med fornyede våben.

Vil det mon lykkes Mark og Le at overleve? Og endnu vigtigere, vil deres art mon overleve?

Derfor skal DU læse den:

Lingxi: Jeg anbefaler bogen, fordi:

  • Den er MEGA spændende, god og uventet fx. i slutningen.
  • Jeg kan godt lide, at der ikke er nogen rigtige billeder udover forsiden, så man selv kan fantasere om, hvordan de ser ud.
  • Jeg kan også lide den måde forfatteren har skrevet deres følelser (og hvad de vil gøre) på, forfatteren har nemlig skrevet karakterernes følelser (og hvad de gør) meget, meget livlige.
  • Bogen handler om: fabeldyr (drager), hekse, krig, fantasy og venskab. Den passer til børn, der kan lide: drager, fantasy og action.

Nicola: Jeg har læst den første bog i serien, og jeg synes virkelig, denne bog skal læses, fordi den er rigtig god og dejlig lang. 6 timer på lydbog! Den er rigtig, rigtig spændende, overraskende og ikke som noget, jeg før har læst. Jeg glæder mig til at læse de næste i serien!!!