Hamza anbefaler Zuma, Delaney og de andre store løver

Hvad handler bogen om?

Bogen handler om Zuma, Delaney og de andre store løver. Det er ikke løverne fra Løvernes Konge, men det er løverne fra hovedstadens fodboldklub F.C. København, der er tale om.

Der er elleve historier om forskellige F.C. København-legender, blandt andet Sibusiso Zuma, Thomas Delaney, Hjalte Bo Nørregaard og Michael Manniche.

Du kan læse om de forskellige spilleres karrierer gennem tiden og de hårde, sjove og udfordrende kampe. Fx beskriver bogen episoderne i Zumas liv, som da hans far sagde, at han aldrig vil blive fodboldspiller, men kort tid efter blev han fodboldspiller i en sydafrikansk klub. Derefter sagde hans far, at det kun er de gode spillere, der er på landsholdet, og kort tid efter skrev han kontrakt med det sydafrikanske landshold. Desværre døde hans far, og Zuma var ked af, at han ikke kunne overbevise ham om, hvor god han egentlig var.

Du kan læse flere historier om spillernes liv i bogen :-) Den er perfekt, hvis du er en F.C. København-fan som mig eller bare vil læse om hovedstadens fodboldklub F.C. København.

Derfor skal du læse den:

Bogen er rigtig god, fordi der er meget spænding i. Fx er der superligafinale, den står 1-0 til Brøndby, det er det 95. minut, Hjalte Bo Nørregaard kommer ind og scorer til 1-1. F.C. København er danmarksmestre igen.

Hvis du er fodboldfan eller FCK-fan, skal du læse den, fordi du lærer om de forskellige FCK-legender og deres historier gennem deres FCK-karriere, og det er spændende. Du skal læse den :-)

Men pas på med at læse den, inden du skal sove. Det er svært at sove, når du først er gået i gang med at læse bogen :-)

 

/Hamza