Emily anbefaler Woodwalkers

Jeg anbefaler Woodwalkers af Katja Brandis

Denne serie er rigtig god, fordi den trækker os ind i en helt anden verden. Denne serie betyder noget for mig, fordi den viser, at det er okay at være anderledes. Den viser også, at man skal være sig selv og ikke være bange, for der er altid nogen, der kan passe på en, både venner og familie.

 

Handlingen:

I denne verden møder vi et helt nyt væsen kaldet Woodwalkers eller changere. Denne serie handler om Carag, som er puma changer, der vælger, at han i stedet for at leve i bjergene som puma vil leve som menneske i menneskenes verden.

Da han har levet som menneske i 2 år hos sin plejefamilie, møder han en mystisk dame på vejen, der giver ham tilbuddet om at gå på en skole for changere. Jay, som er Carags menneskenavn, tager hjem og snakker med sine plejeforældre om det, derefter takker han ja til tilbuddet. Jay kommer også i kontakt med en mand kaldet Andrew Milling.

Carag har venner på skolen, de er også Woodwalkers. De er bison, granegern og ravne, men har også fjender, nemlig ulvechangere. Hans venner hjælper han gennem mange ting, og det er det, der er moralen.

 

/Emily