Emilie anbefaler Søstre på De Syv Have

Anmeldelse af Søstre på de syv have

Hej, jeg hedder Emilie, og jeg er 12 år gammel. Jeg vil gerne anbefale Søstre på de syv have.

Hvorfor anbefaler jeg den?

Jeg vil gerne vil anbefale Søstre på de syv have, fordi den er megaspændende, og den er god hele vejen igennem. Jeg synes, det er så fedt, at man ikke går i stå i bogen, den er på ingen måde kedelig. Den er skrevet på en megagod måde, så man bare har lyst til at læse videre.

Hvad handler den om?

Bogen handler om en pige, som hedder Vanessa. Hun bor sammen med sin elskede far. Det er Vanessas 15 års fødselsdag, og hun skal holde sin første store fest. Festen går derudaf, og hun har det megafedt.

Lige pludselig er der en af tjenestepigerne, som spilder vin på hendes hvide kjole. Vanessa bliver ked af det og løber ud for at få noget frisk luft. Hendes far kommer hen til hende for at trøste hende. Han fortæller Vanessa, at han er hendes farbror, og at hendes forældre er døde. Han har et brev fra dem, hvor der står en gåde på. Vanessa bliver så overrasket over alt, hvad han har fortalt hende, at hun løber grædende væk.

Pludselig bliver hun kidnappet og slået bevidstløs. Da hun kommer til sig selv, er hun blevet fanget af nogle sørøvere. Her møder hun sin hemmelige tvillingesøster, som hun ikke anede fandtes. Følg Vanessa og Sams mystiske rejse for at finde deres mor.

Andet omkring bogen

Serien Søstre på de syv have består af 6 bøger. Genren er fantasy. Det er en serie, som er nem at læse, så man kan hurtigt få læst den spændende historie om de to tvillinger til søs. Jeg håber, I har lyst til at læse den.

 

/Emilie