Emilie anbefaler Samlingens vogter

Hej! Jeg hedder Emilie, og jeg er 10 år gammel. Jeg vil gerne anbefale bogserien Samlingens vogter.

Hvor mange bøger er der?

Der er 4 bøger lige nu, men det kan være, der kommer flere. 1 hedder Tyvefældens forbandelse, 2 Kattene fra Egypten, 3 Kraftdyret kalder og 4 De stjålne børn.

Hvorfor jeg gerne vil anbefale den?

Fordi jeg synes, den var rigtig god, der var meget action, spænding og uhygge. Den er fantastisk skrevet, og den er også god for en som mig, der elsker at læse bøger om mystik og magi.

Hvad handler den om?

Den første bog i serien, Tyvefældens forbandelse, handler om en dreng, som hedder Kevin. Han er 13 år og har en papsøster, som hedder Kaya. De arver en samling med mystiske ting. Hver ting har noget magisk over sig. Nogle er gode mens andre… er helt forfærdelige. En dag opdager de, at deres guldskrin med grønt diamantlåg er væk. Sofia (Kevins søster) opfører sig megamærkeligt, og lige når det er værst, så sker der det: Kilijambaen er løs. Hvad skal de nu gøre??? Ja, det finder I ud af, hvis I læser bogen.

Hvilken genre? 

Det er helt klart en fantasy. Den er også lidt uhyggelig, men den går ikke ind under gyser. Hvis jeg skulle give dig et råd, så lad være med at læse fra side 167 til 180 når du skal til at sove. Jeg håber, du har fået lyst til at læse den, nu hvor jeg har fortalt dig lidt mere om den.

Forfatteren hedder Kasper Hoff, og hvis du synes, denne her serie er rigtig god, så kig på hans andre bøger. Han har fx skrevet Drengen der fik ting i hovedet.

I kan selvfølgelig finde bøgerne her på eReolen Go.

 

God fornøjelse :-)

/Emilie