Anvendelse i udlandet

Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg anvender eReolen Go i udlandet?

For at benytte eReolen Go skal du have forbindelse til internettet. For at kunne tilgå dine lån, er det nødvendigt, at du er logget ind på eReolen Go. Det er en god idé at logge ind hjemmefra og undlade at logge ud. 

Når du streamer e-bøger og netlydbøger i udlandet, skal du  være opmærksom på, at du via dit mobilabonnement betaler en pris for data. Denne pris er ofte højere i udlandet. Vær opmærksom på, at især afspilningen af lydbøger kan bruge en del data.

  Kan jeg bruge eReolen, når jeg bor i udlandet? Nej, for at få adgang til at låne bøger på eReolen Go skal du være oprettet som låner på et bibliotek i Danmark, som er tilmeldt eReolen, eller du skal gå på en skole, der er tilmeldt UNI-Login løsningen på eReolen Go.   Hvis du benytter lånernummer til biblioteket: 
Bibliotekerne kan kun tilbyde adgang til eReolen Go for de borgere, som er bosat i kommunen. Derfor kan du kun bruge eReolen Go, hvis du har folkeregisteradresse i samme kommune, som det bibliotek du oplyser i forbindelse med login på eReolen Go.   Hvis du benytter UNI-Login: Du skal gå på en skole, der er tilmeldt UNI-Login løsningen på eReolen Go. Læs mere om de tilmeldte skoler her.