Andrea, Oliver, Lucas og Elisa anbefaler Hvad fanden er et bandeord?

Hvad handler bogen om?

Ja, som du nok kan regne ud, handler bogen om bandeord og andre grimme ord. Spændende, fordi man lærer noget af bogen. Jeg havde ingen idé om, at der var så mange bandeord i Danmark. Der er også mange mærkelige bandeord på andre sprog, og det vidste jeg ikke. Eller jo, nogen engelske bandeord vidste jeg godt, men ikke på norsk og afrikansk.

Læs den, fordi:

Oliver: Alt i alt synes jeg, bogen er god, og til sidst i bogen siger de også lidt om håndtegn, det var også meget sjovt.

Elisa: Hvad fanden er et bandeord er en meget sjov bog. Den har virkelig meget humor, og den forklarer også, at man ikke må sige bandeord, men det jo egentlig godt nok at vide, hvorfor man ikke siger de ord. Der er også verdensrekorder med fx flest bandeord i en film. Jeg kan i hvert fald godt anbefale bogen, hvis man godt kan lide humor, og hvis man ikke er bange for bandeord.

Andrea K: Jeg synes, det er en MEGA god bog, jeg kunne slet ikke lægge den fra mig, men den var ikke kun god, den var også sjov. Jeg kan MEGET anbefale den bog til mange aldre, ca. mellem 7-14 år. Den er så god, at jeg kunne høre den igen uden at kede mig. Det eneste minus, der kan være, er, at mindre børn lærer nye bandeord. Den synes jeg i hvert fald godt må vinde.

Lucas: Den var sjov, fordi der var sjove ord i.