Agnes anbefaler: Den sommer alting ændrede sig

af Jenny Han 

Handlingen: Belli tilbringer sommeren sammen med hendes mor og storebror i et sommerhus sammen med hendes mors veninde Susannah og hendes to sønner Conrad og Jeremiah. Det har de gjort hver eneste sommer, så længe hun kan huske. Hun har også været vild med Conrad så længe, hun kan huske. Drengene har altid holdt hende udenfor alle de ting, de lavede, men denne sommer skal vise sig at blive helt anderledes både på godt og ondt. Denne sommer vil alting ændre sig. Den sommer hvor alting ændrede sig er den første bog i Jenny Hans trilogi ”sommerserien.”

Det bedste: Noget af det fede ved den er, at Belli eller Isabella som hun egentlig hedder, tænker tilbage til andre somre, og så hører man om, hvad der skete, da hun fx var 12 år. Det er næsten hele bogen bygget op på, og det skaber en megafed effekt og gør bogen meget original.

Derfor skal du læse den: Jeg synes, at Den sommer hvor alting ændrede sig er god, fordi den handler om alt fra kærlighedsdrama til sygdomme og død, og fordi det er som sagt en virkelig original og god ide.

Jeg synes, du skal læse bogen, hvis du godt kan lide drama og sørgelige bøger.

God læselyst!

Hilsen Agnes