Bliv mega sej til engelsk

Med de her fede bøger, som du kan låne med dit lånerkort til biblioteket på www.ereolenglobal.dk eller med appen Libby, som du kan finde i App Store.

Percy Jackson

Læs historierne om Percy Jackson, som er en halvblod. Han er nemlig søn af en græsk gud, og det giver ham særlige evner, men også somme tider nogle temmelig unormale problemer. Percy kommer f.eks. i store problemer, da lyn-guden Zeus tror, at han har stjålet hans lynsværd. Percy må ud og finde lynsværdet og bevise sin uskyld.

 

100 Cupboards

I 100 Cupboards møder vi Henry, som hverken er modig eller vant til at tage på eventyr. Men da det pludselig rumsterer og kradser fra indersiden af en væg ind til hans værelse, må han undersøge, hvad det er. Her opdager han en hemmelig dør. Og hvem ville ikke gå på opdagelse i, hvad der gemmer sig på den anden side…?

 

Harry Potter

Harry Potter tror, han er en helt almindelig dreng. Han bor i et skab under trappen hos sin onkel Vernon, tante Petunia og deres søn fætter Dudley. Pludselig begynder Harry at modtage underlige breve og snart er hans liv ændret for altid og han er på vej til Hogwarts, Skolen for Heksekunst og Troldmandsskab, med kæmpen Rubeus Hagrid.

 

The Curious Incident of the Dog I the Nighttime

The Curious Incident of the Dog in the Night-time er en lidt anderledes detektivhistorie. Detektiven er den 15-årige Christoffer Boone. Men Christoffer er ikke som alle andre drenge på 15 år. Han er nemlig ualmindeligt god til matematik og ualmindeligt dårlig til at være sammen med andre mennesker. Han har aldrig været længere væk hjemmefra på egen hånd, end til enden af den vej hans hus er på, men da naboens hund pludselig dør under mystiske omstændigheder, tager Christoffer affære, og han kommer ud på sit livs mest skræmmende rejse.

 

Geek Girl

"My name is Harriet Manners, and I am a geek." Harriet Manners ved at en kat har 32 muskler i hvert øre, at flagermus altid svinger til venstre ud af en grotte, og at en gennemsnitlig person griner 15 gange om dagen. Men hun aner ikke, hvorfor de andre børn I skolen ikke kan lide hende. Så da Harriet bliver opdaget som top model, griber hun chancen for at starte forfra og genopfinde sig selv og prøve at blive en anden.  

 

Miss Peregrine

På et forladt børnehjem ligger en underlig samling fotografier på at blive opdaget. Historien om Miss Peregrines børnehjem starter med at 16-årige Jacob må rejse til en fjern ø efter en tragisk familie ulykke – og her opdager han ruinerne af det forladte børnehjem. Jacob går på opdagelse i de forladte børneværelser og opdager at børnene som plejede at bo her, var ganske særlige… måske ligefrem farlige… Og hvad værre er, de er måske slet ikke døde og borte…

 

The Owl Service

Det hele starter med kradsende lyde fra loftet. Fra det øjeblik Alison opdager det gamle stel på loftet med det underlige mønster på, sker der pludselig en række mærkelige ting omkring hende.