Julekalender 2021

I et nyt eReolen Go-projekt har vi skabt en julekalenderbog, der udkommer på eReolen Go i december 2021 som både e- og lydbog. I projektet deltager Brøndby Bibliotekerne og Silkeborg Bibliotekerne samt forfatter Mette Hegnhøj og illustrator Katrine Louise Jakobsen. 

Allervigtigst er dog, at bogen udvikles sammen med to skoleklasser, en 4. og en 5. klasse, der bidrager med tegninger og gode ideer til persongalleri og plot.  

Bogen hedder Biblioteket ved verdens ende, og handler om et mystisk bibliotek fyldt med tomme bøger. 

(Link til bogen kommer snart)

AKTIVITETER PÅ BIBLIOTEKET 

Som supplement til bogen har vi udviklet nogle sjove aktiviteter, der skal foregå ude på landets biblioteker, og som skal understøtte bogens handling.

  • Krydsogtværs-jagt (klasseaktivitet)
  • Krydsogtværsjagt (ubemandet aktivitet)
  • Aktivitetsbog med sjove opgaver - brug enten enkelte opgaver eller hele kataloget (ubemandet/udsendes til skoler).  Aktivitetskatalog (se eksempel HER)

Alle informationer om materialer og aktiviteter lægges på denne side. Skriv til [email protected], hvis du vil have en email, når materialet er klar.

Plakat julekalender

MARKEDSFØRINGSMATERIALER

Derudover er der udviklet masser af flot markedsføringsmateriale, som I kan få trykt. Filerne til tryk lægges ind på denne side. Skriv til [email protected], hvis du vil have en mail, når materialet er klar. 

Først-til-mølle-tilbud: Skriv til [email protected]arhus.dk, hvis du ønsker at modtage en plakatpakke og/eller 30 stk. aktivitetsbøger. Vi sender ud, så længe lager haves. 

 

Plakater 

Plakat julekalender

Plakat markedsføring julekalender

Plakat markedsføring julekalender1

Roll-ups (link kommer snart)

Roll up markedsføring julekalender

Roll up aktiviteter julekalender

 

Skærmgrafik

 

Skærmgrafik julekalender

Skærmgrafik julekalender

Skærmgrafik julekalender

Skærmgrafik julekalender

Skærmgrafik julekalender

Skærmgrafik julekalender

 

Aktivitetskatalog (link kommer snart - se eksempel HER)